200 freespins hos Mr green

mr green casino
Publicera: 10/12/2015

Lagom att Lucia har firats klart kommer nästa högtid. Den här gången är det dock MrGreen som har kommit på upplägget och inte någon annan och då är det inte advent som gäller. Nej, det handlar helt enkelt om ytterligare en minikampanj med möjlighet för dig som spelare att hämta gratis freespins!

50 freespins fyra dagar

Med start den 14:e december och under fyra dagar kommer du som har ett aktivt spelkonto hos MrGreen att kunna ta del av 50 freespins om dagen. Totalt kan du alltså få 200 freespins och det nästan utan motprestation. Ja, visst finns det en liten sådan men den är både underhållande och potentiellt vinstrik. Det handlar helt enkelt om att spela på liveroulette på något av Net Ents Livebord hos MrGreen.

Kvalificera med 20 rundor

När du har tagit dig till rätt roulettebord gäller det att du spelar 20 spelrundor för att dina dagliga freespins ska aktiveras. Det spelar ingen roll om du vinner eller förlorar under dina rundor. Det viktiga är antalet, kort och gott.

Dina freespins krediteras ditt konto och blir tillgängliga på spelet Flowers Christmas Edition (en ”remake” av klassiska Flowers). Du aktiverar dina freespins genom att starta spelet. Observera att dina freespinsvinster omfattas av ett omsättningskrav innan de blir tillgängliga för uttag. Dock går det snabbt att omsätta vinster och det går rykande lätt.

Skriv nu upp den 14:e december i kalendern och glöm inte att surfa in till MrGreen för att få 200 rykande freespins – igen!

BONUS: 100% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 10/12/2015