Betsson Poker bjuder in till The Classic 2018

Pokerkampanj hos Betsson
Publicera: 28/01/2018

Ska vi snacka lite poker igen? Det var ju flera dagar sen senast vi gjorde det. Då var det Unibet – idag sätter vi strålkastarljuset mot Betsson, ett annat svenskt spelbolag som gick under namnet AB Restaurang Rouletter (ge mig inte särskrivningskortet nu. De stavade det så!) när det grundades 1963.

Betsson ger dig nu chansen att vara med och dela på en pott på hela €500 000 GTD – alltså nära 5 miljoner svenska kronor! (GTD betyder förresten GuaranTeeD, och termen innebär att potten har en garanterad vinstsumma.)

Allt handlar om turneringen The Classic 2018, där du kan vinna en andel av denna pott och dessutom en resa till Monaco. Turneringsserien är uppdelad i två steg:

  • The Mini Classic. En uppvärmning inför The Classic, och pågår från den 28 januari till den 11 februari. Här kostar den lägsta buy-in bara €0.11 – ändå finns det 45 000 euro att dela på.
  • The Regular Classic. Huvudeventet, som pågår mellan den 11 och 25 februari. Och nu pratar vi prispott: En garanterad pott på €450 000.

Genom att spela flerbordsturneringar i någon av de tre Premium Leagues kan du vinna biljetter till The Classic, till ett värde av €5 000 i var och en av dessa ligor. Buy-in varierar, och ser ut så här:

  • Premium League 1: €0.50 – €5.50
  • Premium League 2: €10 – €33
  • Premium League 3: €50 och uppåt.

Vinn lyxhelg i Monaco

Men det slutar inte där. Låt oss säga att du når finalbordet i något av The Regular Classics event. Då är du automatiskt kvalificerad till The Classic Millionaire Freeroll den 27 feb kl. 19.00 GMT.

Skulle du ha nått finalbordet i flera av eventen slås dina marker ihop till en större startstack.

Och om du når hela vägen fram och vinner – grattis, du får åka till Monaco. Först flyg till Nice, sedan kopter till Monaco där du tar in på Fairmont Hotel. Nästa dag får du ratta en Lamborghini eller en Ferrari på Circuit de Monaco.

Sedan är det dags för huvudnumret. En helkväll på casino med €10 000 att leka med! Glöm inte att äta middag, bara – det gör du på den lilla oansenliga syltan Le Monde de Joël Robuchon. (2 Michelinstjärnor av Joëls totalt 31!)

Så sitt nu inte där och mumsa popcorn hela kvällen. Schas iväg och kolla in Betssons pokersidor och läs mer om The Classic.

Men vänta lite. Det finns ju lite tröstande priser för dig som råkar bubbla. Om det händer i Mini Classic får du chansen att spela om biljetter till huvudturneringen värda €R1 000.

Och om du bubblar ett Regular-event? Då blir du insläppt till Bubble Burster Freeroll med €2 500 i potten.

Nu kan du ställa undan popcornen. The Classic väntar på dig – besök Betsson här!

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 28/01/2018