Betsafe bjuder på en gratis bet värt 100 kr!

nba nhl kampanjer hos betsafe
Publicera: 15/04/2018

Gratis är gott – fråga vilken boråsare som helst. Och Betsafe bjuder upp till dans med att ge bort en gratis bet värt 100 kr till alla som lägger en trippel på hockeyligan NHL eller basketligan NBA – amerikansk sport när den är som allra bäst!

100 kronor kanske inte låter så mycket, men den som bara är lite insatt i sportens värld vet hur mycket utdelning det kan ge även vid en mini-skräll, i synnerhet när man spelar en trippel där alla bets ska gå in. Så ge det en chans!

Även för en nybörjare i den stora djungeln av sportbetting kan det vara kul att testa på – vem vet, ”städtant-tips” har gett stora tipsvinster genom åren. Vill du veta lite mer om betting så titta gärna in på vår odds och sportbetting-sida.

Nåväl. Vad händer då där borta på andra sidan pölen? Vi laddar för Stanley Cup-slutspelet där 16 lag ska göra upp om denna åtråvärda metallbuckla. Varje runda avgörs i bäst av 7 matcher. Tror du att Pittsburgh Penguins tar hem det igen?

I NBA drar årets Playoff igång ungefär samtidigt. Och här blir det Warriors i år igen. Eller Lakers. Eller kanske the Cavs?

Vad du bettar på är helt upp till dig. Gör en avvägning – höga odds och stora pengar, eller satsa på favoriterna och hoppas på en säkrare (ha!) satsning och lite mindre vinstpengar?

Ett lag kan vinna ena åttondelen med 7–0, och få stryk i nästa med samma siffror. Men du vet väl vem som vinner, eller hur?

Hur du gör för att delta

Det är busenkelt att vara med så här går det till:

  1. Gå till Betsafes hemsida och klicka på ”Anmäl dig”. Under kampanjperioden behöver du bara anmäla dig en gång.
  2. Lägg ett kombispel på minst tre val för 100 kronor eller mer på NHL eller NBA – minsta odds på vardera spel måste vara 1,30.
  3. Nu kan du lägga ditt gratis bet.

Betsafes kampanj håller på till den 29 april klockan 23.59. Du kan lägga ditt bet från såväl datorn som mobilen. När du fått ditt gratis spel har du en vecka på dig att utnyttja det innan det försvinner.

Sugen på att prova lyckan? Ge dig av till Betsafe och läs mer om kampanjen och håll ögonen öppna efter intressanta odds på deras sportbetting-sektion.

Lycka till!

BONUS: 100% upp till 10000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 15/04/2018