Höga odds på Champions League hos Mobilebet

champions league
Publicera: 23/11/2017

Champions League och Europa League står för dörren den kommande veckan och alla som älskar sport och om gillar betting på nätet väntar med spänning på de avslutande matcherna i gruppspelet för respektive turnering. UEFA Champions League inleder veckan med matcher på tisdag och onsdag. Den näst högst rankade turneringen UEFA EL spelas under torsdag. Om du letar efter heta och höga odds som berikar din spelupplevelse så får du inte missa att kika in till Mobilebet. Där hittar du ett brett utbud av marknader och odds på Europas bästa fotbollslag.

Spela med extra bonuspengar

Om du letar efter ett sätt att skaffa dig en bra och tillräcklig spelbudget så får du alla möjligheter i världen till det om du registrerar ett nytt konto hos Mobilebet casino. Som ny spelare får du nämligen chans att välja på två olika välkomsterbjudanden med en extra insättningsbonus på din andra insättning som uppföljning. Du kan antingen välja att plocka hem 100% upp till 3.000 kr i bettingbonus eller att få 300% bonus upp till 200 kr. Väljer du det senare alternativet får du spela med 800 kr för så lite som 200 kr i insättning! Du får tillgång till bonuspengar oavsett om du gillar att spela på mobilen eller via datorn.

Med en ordentlig spelbudget på fickan börjar det roliga med att hitta till matcher, odds och marknader som erbjuder spelvärde. Som vanligt då det spelas Champions League eller Europa League så finns det mängder av spännande matcher och möten som verkligen betyder något. I de europeiska cuperna finns det ingen plats för underskattning eller betydelselösa matcher. Alla matcher räknas och det märks allt som oftast också på lagens insatser.

Rygga favoriter till spelvärda odds

Det finns flera odds och marknader som på förhand känns riktigt spelvärda och som ger gott hopp om avkastning i form av skattefria vinster. Några matcher som det kan vara värt att titta närmare på från Europa League är den mellan våra svenska favoriter Östersund och Zorya, samt matchen Everton mot Atalanta. I den förstnämnda säkrar Östersund avancemang till utslagsfasen om man lyckas knipa alla tre poäng mot Zorya. Just nu leder man gruppen och det första mötet med Zorya slutade med en 2-0 seger. Vad som också talar för Östersund här är att laget haft två veckor på sig att förbereda sig för matchen då den Allsvenska säsongen slutade i början av november. Oddset för hemmaseger betalar 1,90 gånger pengarna och Östersund är motiverade till tusen!

Den andra matchen vi blickar mot är den mellan Premier League-laget Everton och det italienska överraskningslaget Atalanta. Hemmalaget för dagen har inte vunnit en enda match i Europa League hittills men har ryckt upp sig ordentligt sedan den senaste matchen i EL. Nu har man ny tränare och man är obesegrad i två raka matcher. Atalanta har motsatt form och har inte vunnit på sina fyra senaste. Vad som också talar för Everton här är att man spelar för hedern inför sina hemmasupportrar samt att man naturligtvis vill behålla sin förlustfria svit inför ligaspelet. Utifrån dessa förutsättningar är spelet på dubbelchans ”1X” till 1,66 gånger pengarna spelvärt och trevligt!

Vill du spela spännande betting och få höga odds på Europa League och Champions League? Klicka in till oddslobbyn hos Mobilebet och börja resan mot höga vinster!

PS! Hos Mobilebet får alla spelare tillgång till dagliga erbjudanden. Du hittar ditt utvalda erbjudande när du har loggat in. Vem vet, kanske innehåller det ytterligare bettingbonus eller gratisspel?

BONUS: 100% upp till 1500kr
Spela nu

Senast uppdaterad 23/11/2017