Ta hem jackpotten på Betsson – varje dag!

betssons dagliga jackpotvinster
Publicera: 26/02/2018

Medan vår käre vinnare från Melodifestivalen Måns Zelmerlöw lär folket runt Betssons blackjack-bord hur man uttalar ”Skaoune” (korrekt uttal, vi har kollat!) tar vi oss över till casinot för att kolla in vad de håller på med där just nu.

Jackpottar varje dag

Ja du läste rätt. Hos Betsson faller jackpotten ut varenda dag! Här behöver du inte spela dag ut och dag in i hopp om att äntligen komma åt den där mega-jackpotten som nästan inte går att vinna. I just den här kampanjen är nämligen jackpotten styrd av en timer – det hänger alltså inte på att man måste lyckas ta sig in genom flera ringar av eld och Loch Ness-odjur och allt vad det nu är, bara för att få en chans på jackpotten.

Timern som styr jackpotten gör att den är tvungen att falla ut före midnatt varje dag. Men – den kan lösas ut precis vilken minut som helst under dagen, så ju längre dagen går desto närmare kommer du jackpotvinsten.

Så här vinner du Betssons jackpot

Logga in på Betsson, eller skapa ett konto om du inte redan har ett. Därefter spelar du på ett av de utvalda spelen från Red Tiger, under fliken ”Dagliga Jackpottspel”. Just nu finns det 49 spel med denna funktion att välja mellan, till exempel Mystery Reels, Lucky Little Devil eller det snygga Masquerade.

Håll skarp utkik efter jackpottsymbolerna. Om du får upp tre stycken av dem så vinner du!

Men vänta – det kommer mera. Den dagliga jackpotten är inte den enda storvinsten du kan kamma hem när du spelar i Red Tigers Jackpottspel. Allt som allt kan du hitta fyra olika jackpottar:

  • Den dagliga jackpotten som faller ut före midnatt varje dag. Vinstsummor gissningsvis runt 25 000 om den kommer framåt kvällen.
  • En Megajackpott som kan falla ut när som helst till vilken summa som helst.
  • En Superjackpott som måste falla ut innan den når 1 000 000 kronor.
  • En Quick Hit. En mindre jackpott som slår till innan den når 5 000 kronor.

Och som sagt. Detta gäller endast på jackpottspel från Red Tiger Gaming. Så hur blir det – är det du som kammar hem dagens jackpott på Betsson?

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 26/02/2018