Gå med i DreamHack 2017 och vinn på esports

dreamhack winter 2017
Publicera: 30/11/2017

Mellan den 1:e december och den 4:e december pågår det febril digital aktivitet när DreamHack Winter 2017 går live. Världens bästa spelare och lag inom e-sporten finns på plats och tusentals spelare som är allt ifrån äkta amatörer till fullblodsproffs kommer att spela på gemensamma arenor och umgås med spel, programmering och digital underhållning i centrum. DreamHack är ett event som engagerar alla som är intresserad av e-sport när den är som allra bäst. Några av spelen som kommer att avhandlas är CS:GO, DOTA2 och QUAKE.

Följ matcher och e-sport live

Under eventet kommer du som gillar att befinna dig mitt i hetluften att kunna streama e-sportmatcher via livestream. Särskilt spännande är det naturligtvis om du också har planer på att satsa pengar på e-sportodds från DreamHack Winter 2017. Om du är intresserad av att börja din bettingkarriär och satsa pengar på digital sport så hittar du mängder av konkurrenskraftiga odds hos Scandibet. Om du är sugen på att komma igång med odds och spela betting på E-sport online så har vi sammanställt en gedigen guide med all information du behöver känna till.

Förutom de mest populära spelen CS:GO och DOTA så kommer det att spelas mängder av officiellt arrangerade matcher och turneringar under DreamHack. Spelschemat är fullmatat varje dag och om du vill ha mer information om vad du ska hålla utkik under eventdagarna så finns all utförlig information om detta på den officiella hemsidan för DreamHack.

Världens största LAN levererar alltid

dreamhack 2017

Klicka här för att betta på e-sports

Det finns mycket som gör att DreamHack sticker ut som event och man har verkligen tagit tillvaro på sin gedigna erfarenhet som man har skaffat sig genom åren. Det som en gång började i liten skala är numera världens största LAN-party.

En krydda som ger det där illa extra till eventet och som också är en faktor som bidragit till den enorma popularitet som DreamHack har rönt genom åren är att man har byggt upp hela strukturen kring olika scener. Man har bland annat en ”main stage” som innehåller storslagna akter som inte alltid är direkt spelanknutna. Under årets upplaga av DreamHack kommer besökarna exempelvis att kunna ta del av en garanterat stämningsfull konsert av Italo Brothers!

Ett starkt deltagarfokus

Något som också är väldigt uppskattat av besökarna till eventet är att man har byggt upp en stark kultur där människor möter människor – ett slags deltagarfokus. Kort sagt så är det en familjär känsla som vilar över DreamHack och trots att det idag figurerar enorma prispengar genom sponsoravtal och global efterfrågan så finns det fortfarande plats för möten.

I samma anda kan man också presentera något som man kallar för ”Fan Zone”. Det är en fysisk plats inne på eventet där fans och supportrar kan mötas under organiserade former. Det är en plats där spelare och gaming-entusiaster får chans att möta sina idoler och där andra kändisar och celebriteter minglar runt.

Är du sugen på att själv bege dig till DreamHack Winter 2017 eller kanske till något annat DreamHack-event så har man en pedagogiskt upplagd hemsida som ger dig all information du behöver om årets alla händelser.

BONUS: 100% upp till 8000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 30/11/2017