Kontantregn och drömresor hos Leo Vegas

Leovegas sommarkampanj
Publicera: 16/08/2017

Sommaren fortsätter med ohejdad fart och det finns mängder av härliga anledningar att inte släppa semesterkänslan. Vad sägs exempelvis om att säkra en resa till USA och New York? Eller kanske att vinna en del av 100.000 kr under spännande tisdagsdragningar? Allt detta erbjuds dig om du har ett spelkonto hos Leo Vegas. Har du inget spelkonto så kan du enkelt registrera ett nytt. Som ny spelare får du inte bara tillgång till kampanjen med kontantregn och drömresor utan även till LeoVegas förmånliga välkomsterbjudande som består av både bonuspengar och gratissnurr.

100.000 kr på spel i tisdagsdragningar

Augusti är minst sagt en spännande tid och inte minst tack vare kampanjen Summer Thrills och alla de kontantpriser och annat som erbjuds. Kampanjen är perfekt för dig som söker underhållning och en liten genväg till att fylla på plånboken igen efter försommarens alla eskapader. Varje tisdag under kampanjperioden kommer LeoVegas att dela ut 100.000 kr genom särskilda tisdagsdragningar. Totalt kommer då 10 vinnare att spela hem 10.000 kr.

Vill du bli en av dessa vinnare? I så fall behöver du omsätta minst 500 kr på slotsspel från den utvalda spelkategorin ”sensommarspel” under en måndag. En omsatt femhundralapp ger dig sedan en lott till tisdagens dragning. Du kan samla in obegränsat med lotter så du bestämmer helt enkelt över din egen potentiella vinstchans.

Vinn en New York-resa vid kampanjens slut

När kampanjen sedan närmar sig sitt slut blir det dags att kora fem lyckliga vinnare som belönas med varsin drömresa till USA och New York. Även dessa vinster kommer att fördelas genom lotteri och du samlar in lotter på precis samma sätt som till tisdagsdragningarna med kontantregn. Skillnaden är dock att du inte enbart behöver spela på måndagar för att tjäna lotter utan du kan spela när som helst under veckans alla dagar. 500 kr gäller för att få en lott till vinstdragningen.

Låter upplägget som något för dig? Kampanjen pågår till och med den 21:e augusti så dröj inte för länge om du vill bli nästa vinnare hos LeoVegas!

BONUS: 100% upp till 50000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018