Exklusivt hos Unibet

Unibet
Publicera: 11/11/2014

Spelsajten Unibet har den stora äran att från tillfället till annat erbjuda sina spelare exklusiva spel. Detta kan man göra tack vare att man har satt samman sin portfölj med en uppsättning unika licensavtal.

Det senaste i raden av spel som man nu kommer att kunna erbjuda exklusivt (om än i en begränsad tid om 3 månader) är spelet Spell of Odin. Spelet kommer från utvecklarna Quickfire och är ett spel som precis som namnet avslöjar, kretsar kring den stora guden Odin.

Spelet kommer med välgjord grafik och en väl avvägd ljudbild som tillsammans skapar en härlig spelkänsla. Förutom att erbjuda en spännande spelupplevelse finns det också gott om vinster att hämta i Spell of Odin. Bland annat kan du snurra till dig stora vinster genom att aktivera någon av funktionerna; ”Stacked wild Odin” och ”oversized sirens”, vilket fritt översatt blir bland annat ”staplade wildcards med Odin.

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

I ett av bonusspelen kan du (om du har tur) spela med fler staplade wildcards – fördelade på flera hjul! Du som har erfarenhet av wildcards och bonusspel vet då att det kan lukta storvinster om du lyckas med detta!

För att ta del av det nya exklusiva spelet Spell of Odin är det bara att logga in på ditt Unibet spelkonto och sedan klicka dig in till spelsektionen. Om du inte hittar spelet direkt kan du söka efter det.

PS! Du kan även spela spelet även utan att logga in först. Du kan dock inte vinna några riktiga pengar då på grund av att du då aktiverar spelets demoläge.

Senast uppdaterad 02/01/2018