Farm Escape - nytt från Netent

betsafe
Publicera: 06/01/2015

Ibland läcker nyheter ut och når runt i världens alla hörn innan man vet ordet av. Så har nästan blivit fallet när nyheten om att den populära speltillverkaren NetEnt just i detta nu håller på och finslipar på sitt senaste spel ”Farm Escape”. Spelet har inte släppts på marknaden än och planeras att presenteras omkring den 22:e januari och en av de casinosajter som förväntas få äran att erbjuda spelet först är Betsafe.com.

Till skillnad från många andra spel som NetEnt släppt på marknaden den senaste tiden så är inte Farm Escape direkt inspirerat av en film, en tv-serie eller en serietidning. Spelet anses vara fristående vilket borgar för att NetEnt har plockat fram sin egen innovationsförmåga till det yttersta.

Några få bilder på spelet har läckt ut och för att dra några kortare slutsatser av dessa så ser det ut som att Farm Escape får en ”ko” som huvudkaraktär. Spelet antas kretsa kring symboler med anknytning till bondgårdsliv och ser ut att uppvisa en riktigt positiv uppsyn.

BONUS: 100% upp till 10000kr
Spela nu

Vilka funktioner som gömmer sig i spelet, vilken maxvinst som erbjuds eller vilka satsningsalternativ som kommer att erbjudas är inte känt i dagsläget. Spänningen är således stor inför NetEnt’s första spelsläpp år 2015.

Om du vill vara först med att prova Farm Escape så kan det vara bra att surfa in till Betsafe omkring den 22:e januari. Dessutom kan det vara bra att du ser till att du har ett aktivt spelkonto då det beger sig för du vill garanterat inte missa årets första spelsläpp av NetEnt!

Senast uppdaterad 08/04/2018