Unibet ger bort ett gratisspel på Melodifestivalen!

betta på melodifestivalen hos unibet
Publicera: 07/03/2018

Unibet gör det igen – gör skäl för andra halvan av sin slogan, vill säga. I sin helhet lyder den ju som alla vet ”Av spelare, för spelare”.

På lördag smäller det! Finalen av den svenska Melodifestivalen exploderar i våra tv-rutor och chipsförsäljningen slår alla rekord. Det är nu det gäller – vem ska vi skicka till den stora Eurovision-finalen i Lissabon?

Unibet passar på att göra kvällen extra spännande och bjuder på ett freebet värt 50 kronor lagom till Mello-finalen. Inte nog med att vi ska bita på naglarna i spänd förväntan – eller förskräckelse – över om en viss låt ska vinna. Nu har du chansen att uppleva dubbel spänning – och det helt gratis!

Unibet ger nämligen bort ett spel på Melodifestivalen, helt utan kostnad eller motkrav.

  • Inga krav på insättningar
  • Inget tvång att lägga andra satsningar
  • Inga omsättningskrav om du vinner

Så varför inte passa på och satsa en 50-lapp på din favorit på lördag? Eller på den låt som har sämst odds för att vinna mycket pengar, om skrällen blir ett faktum. Högsta odds (i skrivande stund) är 76 gånger pengarna – det är 3 800 kronor det!

Så här gör du för att lägga ditt gratisspel till lördagens final

  1. Logga in på ditt Unibet-konto, eller skapa ett konto on du inte redan är kund.
  2. Gå till odds-sektionen och leta upp Schlagerfestivalen.
  3. Välj den artist du vill satsa på – som betalningsmedel väljer du ”Freebet”.
  4. Bekräfta spelet, precis som vanligt.

Unibet drar inga pengar från ditt konto överhuvudtaget, och du kan granska ditt spel under ”Mina spel”.

Lite osäker på vem du ska spela på? Kanske kan du hitta lite ledtrådar i vår sektion om Melodifestivalen. Där hittar du lite mer bakgrundsinfo.

Hur funkar detta freebet?

Unibet bjuder dig helt enkelt på 50 kr att spela på, utan krav på motprestation. Du ”lånar” pengar till insatsen, och riskerar alltså inte att förlora någonting. Om du vinner tar Unibet tillbaka insatsen, och betalar ut vinsten till dig – utan omsättningskrav. Om du inte vinner händer ingenting – du blir inte skyldig Unibet några pengar.

Helt enkelt ett fullständigt riskfritt gratis-spel. Så ladda upp med läskeblask, chips, jordnötter, glitter och partystrutar – för… NU KÖR VI!

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 21/03/2018