Vinn en grillfest med tillhörande kock hos Betsson!

betsson sportkampanj
Publicera: 12/06/2018

Grillsäsongen är här, och VM i fotboll väntar runt hörnet. Vad sägs om att kunna bjuda hem kompisarna på en grym grillfest i samband med VM-finalen?

Så här i VM-tider slåss bettingsajterna om vår uppmärksamhet som aldrig förr, och vi ser den ena kampanjen efter den andra. Uppfinningsrikedomen är stor, och hos Betsson hittar vi en tävling som inte liknar någon annan. Samla lotter genom att spela på oddset så kan det bli du som vinner en grillfest för 10 personer – med kock och allt! När festen är över får du behålla grillen, som är värd nästan 30 000 kronor! (Kanske får du en helt ny, det är lite oklart där.)

Så här går tävlingen till:

Gå in på Betssons kampanjsida och anmäl dig till tävlingen. Därefter lägger du ett spel för minst 250 kronor på vilken sport du vill, för att få en lott. Oddset måste vara minst 1,50 för att spelet ska vara giltigt. Det finns inga begränsningar för hur många lotter du kan samla på dig. På vår sektion om VM-odds hittar du lite tankar och tips inför årets stora sporthändelse.

Du som går segrande ut ur den här tävlingen kan se fram emot:

  • En supercool grill, Imperial XLS med tillbehör – värde 29 900 kr
  • En lyxig grillfest med extra allt – mat, dryck och festtillbehör efter dina önskemål den 15 juli
  • Kock och eventpersonal
  • Ett gratis spel värt 250 kr på VM-finalen. Alla gäster som är med får varsitt gratis bet

Totalt är det här paketet med grill, personal, mat & dryck etc. värt 50 000 kronor.

Snabba dig!

Det brinner lite i knutarna – tävlingen pågår fram till den 14 juni klockan 17.00. För att delta måste du anmäla dig till tävlingen – det gör du här.

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 12/06/2018