Julmiljonen hos LeoVegas

leovegas hp screenshot
Publicera: 30/11/2015

Vad sägs om att ge dig själv en rejäl julklapp i år? Kanske en klapp från en prispott på en miljon kronor? Om du har ett aktivt spelkonto hos LeoVegas så kan detta bli verklighet. Där får du nämligen möjlighet att spela om ”julmiljonen” LeoVegas egen julkalender.

Visst låter det spännande?

Nya erbjudanden varje dag

Den stora julkalendern hos LeoVegas är fullproppad med godis och klappar till dig som spelare. Den sista luckan öppnas på nyårsafton och då kommer en miljon kronor att delas ut och fördelas till ett antal lyckliga vinnare. Med andra ord är det en kampanjfinal som heter duga!

Fram till nyårsafton är det dock annat som präglar luckorna i kalendern. Exempelvis kan du vinna freespins varje dag, bonuspengar samt resepaket till Alperna och Afrika.

Spela för 200 kr och kvalificera dig

Om du vill kvalificera dig för dagliga freespins under hela december så behöver du möta ett litet kvalificeringskrav. Detta består i att du behöver sätta in och omsätta 200 kr på valfritt casinospel hos LeoVegas. När du gjort detta kommer ditt konto att krediteras med freespins kommande dagar, senast kl.15. För att få maximalt med freespins, se till att kvalificera dig idag så du har dina freespins imorgon den 1:e december.

Du hittar mer information om kalendern och den stora julmiljonen på nyhetssidan hos LeoVegas. Där presenteras bland annat de datum då resepakten ska lottas ut.

God jul önskar LeoVegas!

BONUS: 100% upp till 50000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 30/11/2015