LeoVegas tar dig med till Las Vegas – Spela Witchcraft Academy!

leovegas witchcraft academy
Publicera: 01/02/2018

Ta chansen och var med och dela på en vinstpott värd 2,5 miljoner kronor!  Det är LeoVegas som firar världspremiären av Witchcraft Academy – 4 veckor späckade med kontantpriser, presentkort och freespins varje söndag.

Mellan 25 januari och 11 februari får du en lott var varje tusenlapp du spelar för i LeoVegas magiska slotsspel:

  • Witchcraft Academy
  • Moon Princess
  • Fantasini: Master of Mystery
  • Magic Portals
  • Merlins Magic Respins

Du kan samla upp till 10 lotter per dag, förutom sista veckan, 12-20 februari, då du kan samla så många lotter du vill.

Glömde ju nästan… vad sägs om att vinna en resa till Victoriafallen, en ö i Bahamas eller – såklart – Las Vegas? Resans värde är hela 200 000 kronor!

2 500 000 kronor i priser!

De första tre veckorna består priserna av en resa till någon av de tre destinationerna. Du väljer själv vart du vill åka. Dessutom 10 presentkort, där det finns drygt 30 olika priser att välja mellan (t.ex. En dator från Dell, iPhone, HTC, iPad etc.)

Slutligen finns det 50 st. kontantpriser på 4 000 kr att vinna.

Sista veckan dras hela tre resor. Inga presentkort denna veckan men däremot 50 priser på 8 000 kr.

Här är alla kvalificeringsdatum:

Vecka 1: 25 januari – 28 januari (dragning 29 januari)

Vecka 2: 29 januari – 4 februari (dragning 5 februari)

Vecka 3: 5 februari – 11 februari (dragning 12 februari)

Finaldragningen: 25 januari – 20 februari (dragning 21 februari)

 Söndagar = freespinsdagar

Förutom alla de sköna priser du kan vinna under dessa magiska veckor, finns det också gratissnurr att hämta under tävlingsperioden. Varje söndag har du chansen att ta del av ett gäng gratisspinn – allt du behöver krångla med är att logga in och gå till Witchcraft Academy mellan 12.00 och 16.00 varje söndag.

Det här ingår i resorna

Las Vegas: Flyg till Las Vegas för två personer, 6 nätter på *****-stjärnigt hotell, limousin från flygplats till hotellet, biljetter till en valfri magi-show i Las Vegas och 50 000 (!) i fickpengar.

Ah… just det. Flyg hem ingår förstås också. Om du vill.

Bahamas: Flyg dit och hem för två personer, 6 nätter i ett boende på en privat ö, aktiviteter (som Jetski, parasailing, dykning, båtturer), 50 000 i fickpengar.

Victoriafallen: Flyg dit och hem för dig och en person till, 6 nätter på ett 5-stjärnigt hotell nära Victoriafallen, helikoptertur över Victoriafallen (hm… nåja. Man kan ju fortfarande välja något av de andra två resmålen…), ”Walking with Lions”-upplevelse. Även här får du 50 000 kr i fickpengar.

Det finns ett alternativ till resorna. Du kanske tycker att resmålen känns lite trista (nääeh…?). Du kanske måste jobba? Eller är du månne så flygrädd att du inte ens klarar att se ett flygplan på bild?

Oavsett vilken ursäkt du än månne ha, så finns det faktiskt ett alternativ. LeoVegas erbjuder ett kontantpris på 200 000 kronor till den som inte kan eller har lust att ta emot priset.

Fortfarande kvar? Sätt fart – gör ett besök på LeoVegas genast!

BONUS: 100% upp till 50000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 01/02/2018