Julklappar hos MrGreen

mrgreen
Publicera: 10/12/2014

Julen närmar sig med stormsteg och snart är det bara en vecka kvar. Kanske har du lugnet som bästa vän och bara sitter där och njuter av decembernatten? Om du dock saknar något i tillvaron, något som kanske livar upp lite, ja då ska du besöka MrGreen idag.

Hos MrGreen finns sedan tidigare en fantastisk möjlighet att få fina julklappar och premier via den berömda julkalendern. Totalt har man laddat kalendern med 775 freespins och tusentals kronor i bonuspengar. För att sedan göra det ännu bättre har man valt att också slänga in 20 st helt nya telefoner (Iphone 6 från Apple).

Du kan öppna dagens lucka och ta del av det bakomliggande så fort du har loggat in på ditt spelkonto. Har du inget konto behöver du således skaffa ett först.

Det är dock inte enbart kalendern som har möjlighet att ge dig julklappar hos MrGreen. Hos den gröna casinosajten finns också en hel uppsjö med spel att tillgå. Det finns spel som gömmer en riktigit stor jackpottvinst och det finns spel som kan belöna dig med hundratusentals kronor. Några exempel på spel med stor jackpottvinst är Arabian Nights och Mega Fortune Dreams.

 

Om det inte är pengar i miljonklassen som du direkt strävar efter rekommenderas spelen Gingerbread Lane och Santa Paws. Två riktigt stämningsfulla spel som garanterat för dina tankar närmare julafton och den glädje som julen hör samman med.

Varför inte surfa in till MrGreen.com redan på en gång? Julbordet är praktiskt taget uppdukat och väntar på dig som gäst!

Senast uppdaterad 20/05/2015