Nedräkning med kontantvinster hos MrGreen

mrgreen hemsida
Publicera: 29/12/2016

Hos MrGreen tar inte det stora firandet slut bara för att julafton är över. Nej, istället för att bara ligga på latsidan och smälta all julmat har man bestämt sig för att köra ända in i kaklet i år. Man gör det med en kampanj som räknar ner dagarna fram till nyårsafton och du som spelare kan vara med och hämta härliga kontantpriser varje dag. Med andra ord är det en perfekt kampanj för dig som vill fylla på plånboken inför den härliga mellandagsrean.

Vinn dagliga kontantvinster

Varje dag till och med nyårsafton kommer MrGreen.com att dela ut dagliga kontantvinster. Summan som dela ut varje dag ökar ju närmare årets sista dag vi kommer. Den 30:e december kommer exempelvis en spelar att vinna hela 6.000 kr! Det krävs ingen särskild anmälan för att ta del av kampanjen. Dock krävs det att du har ett aktivt spelkonto hos MrGreen för att vara med och kämpa om alla skattefria vinster.

Spela roulette och samla lotter

Samtliga vinster i kampanjen kommer att lottas ut och om du vill vinna så behöver du samla in minst en lott. En ny dragning görs efter varje dag under kampanjen och du kan samla lotter till alla dragningar.

Du får en lott för varje 20:e spelrunda som du spelar i Extreme Live Roulette hos MrGreen. Den 20:e rundan aktiverar en ”Golden Ball-runda” och förutom en lott får du då extra god vinstchans. Ju fler lotter du sedan samlar in, desto större vinstchans får du. Det finns ingen begränsning för hur många lotter du kan samla in.

Mer information finns på kampanjsidan hos MrGreen. Vem vet, kanske startar du det nya året med en rejäl portion fickpengar? Vid roulettebordet kan allt hända!

BONUS: 100% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 29/12/2016