Pixie Gold – nyhet hos Unibet

unibet hp sc
Publicera: 22/12/2015

Från utvecklarna Lightning Box kommer nu ett spel som tar spellobbyn med storm hos Unibet. Slotsspelet heter Pixie Gold och är ett spel som innehåller ett stort mått av spänning samt möjlighet att vinna riktigt stort. Med en unikt utformad spelplan och med ett färgspektra som få andra har Pixie Gold möjlighet att förvåna!

Nio hjul och ökad vinstchans

Med totalt nio hjul finns det gott om vinstchanser i Pixie Gold. Du spelar med två inledande extrahjul, fem huvudhjul och två avslutande extrahjul. Snurra fram återkommande symboler med start i de första inledande hjulen och storvinsten ligger inom räckhåll!

Du spelar med 50 mynt vid varje spelrunda och det ger dig ett totalt antal potentiella vinstlinjer om 1296 stycken! Antalet linjer är statiskt och du får istället använda dig av myntvärdet för att justera din totalinsats.

Den teoretiska återbetalningsprocenten för slotsspelet Pixie Gold är dryga 95%.

Wild Pixie och Pixie Spin

När du spelar Pixie Gold så ska du alltid hålla extra utkik efter wildcards i form av ”wild Pixie” och så symbolen ”King”. När den senare kommer fram har du chansen att aktivera en specialfunktion där du får verklig nytta av spelets alla hjul och kolumner!

Om du vill provspela slotsspelet Pixie Gold så hittar du det högt upp i spellobbyn hos Unibet. Spelet är märkt med etiketten för spelnyhet så du lättare ska kunna hitta det.

Varför inte undersöka om det har vad som krävs för att bli ditt nya favoritspel?

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018