Happy Holidays – nyhet hos Betsafe

betsafe casino
Publicera: 03/12/2015

Vad passar väl bättre inför julens stora högtid än ett slotspel som har högtid och helg som signum? Hos Betsafe kan du nu spela det nya spelet Happy Holidays som går all-in för att ge dig en lugn men samtidigt spännande upplevelse.

Likt en saga

När du spelar Happy Holidays är det lite som att du öppnar en klassisk julsaga. Ett vackert vinterlandskap med snöklädda stugor ramar in spelplanen. Symboler med passande julmotiv snurrar fram på hjulen och allt är sådär sagolikt som ett slotspel kan bli. Dock kan inte spelet lova att ditt slut blir det där sagolika som alltid inträffar i skönlitteraturens värld. Även om du alltid har chans att gå ifrån spelet som en rik person är det inte alltid som storvinsten faller ut.

243 vinstlinjer och specialfunktioner

Happy Holidays kommer med hela 243 linjer som du kan satsa på så du förstår säkert att det är ett spel som fullkomligt sjuder av vinster. Du som spelare kan vinna stort i det ordinarie spelet och genom att aktivera någon av specialfunktioner som finns i detta härliga slotspel. Vad sägs exempelvis om wildfunktioner som ger dig ökad vinstchans eller tre olika typer av bonusfunktioner?

Har du turen på din sida kanske du lyckas ta dig in till spelets stora freespinsläge där de riktiga högvinsterna väntar. Om inte det räcker för dig kanske du också vill passa på att följa dina vinster genom en nivåfunktion eller att jaga vinstpengar med hjälp av Frosty?

Ja, som du märker så finns gott om äventyr i detta till synes lugna slotspel.

Välkommen in till Betsafe och provspela redan idag!

BONUS: 100% upp till 10000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018