Spela på CS:GO Premier 2017 hos LeoVegas

eleague premier
Publicera: 12/09/2017

I början av september, nämligen den 9:e, inleds ELEAGUE Premier 2017. Tävlingen pågår fram till den 13:e oktober då den stora finalen går av stapeln framför miljontals tittare via tv och Twitch och såklart också en livepublik på G FUEL ELEAGUE Arena i Atlanta, USA. Fram till dess har 16 av världens bästa lag inom CS:GO tagit sig fram via gruppspel och playoff. Blir det någon av förhandsfavoriterna och dekorerade Virtus.Pro, Astralis eller Fnatic som tar sig hela vägen till finalen? Eller blir det någon av de övriga, kanske till och med en underdog?

Bjudodds redan i första omgången?

Fnatic, med tre Masters-medaljer i troféskåpet, inleder med sin första match mot det ’up and coming’ danska Team North och ges 2.80 gånger pengarna för seger i premiären. Fnatic som är ett av världens mest erkända CounterStrike-lag har haft en formsvag väg fram till turneringen men har som uttalat mål att vinna Premier 2017 med fullt fokus – för att återta titeln som världens bästa lag.

På annat håll bör favoriten Immortals, färska från andraplaceringen i senaste CS:GO Major och Brasiliens andra-rankade lag, besegra europeiska mousesports till 1.45 vilket är speldugligt – speciellt i en kombo. Båda dessa matcher spelas samtidigt kl. 10.00 fredagen den 15:e september.

Håll koll på ELEAGUE och andra stora event

Kanske känner du att du har järnkoll på ELEAGUE Premier 2017 och andra heta event, turneringar och mästerskap? I så fall kan du förvandla din kunskap till pengar när du klickar in till spellobbyn hos LeoVegas. Där listas hela utbudet av odds och marknader och du får enkelt koll på allt från ELEAGUE till andra stora event inom e-sporten och allt är sorterat i datumordning. Hittar du något som faller dig i smaken så är det sedan hur enkelt som helst att plocka ihop en singel eller ett kombinationsspel till marknadens bästa e-sportodds hos LeoVegas.

För att göra det hela ännu mer underhållande så kan du som ny spelare ta del av LeoVegas välkomstbonus som ger dig extrapengar att spela för. Med några enkla klick kan du plocka hem 100% bonus upp till 1000kr på din första insättning och hela 200kr i matchat spel när du spelar via mobilen.

Vi ses inne på e-sportsektionen – hos LeoVegas!

BONUS: 100% upp till 50000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 12/09/2017