Vera&John bjuder på 10.000 kr i ökad semesterbudget

verajohn kampanj
Publicera: 06/07/2017

Har du laddat upp inför semestern med tillräckligt stor budget? Om inte så har Vera&John något som du kommer att gilla. Man har nämligen lanserat en ny sommarkampanj som ger alla spelare chansen att vinna en del av 10.000 kr i varje dag under hela juli. Nya vinnare koras varje dag och du kan kämpa om prispengarna om och om igen.

Kvalificera med 200 kr

Om kampanjen låter intressant så är det bara att du beger dig in till Vera&John i ilfart. Har du inget spelkonto sedan tidigare kan du snabbt och enkelt registrera ett nytt. Som ny spelare får du inte bara tillgång till kampanjen i sig och chans på 10.000 kr om dagen utan du får även en förmånlig insättningsbons på kontot!

När du har loggat in på ditt konto så kvalificerar du för kampanjen genom att sätta in minst 200 kr till ditt spelkonto. Detta ger dig då en lott till dagens stora dagning. För fler lotter och ökad chans att vinna så kan du göra fler insättningar (minst 200 kr styck) eller en större insättning. Du behöver således inte göra någon särskild anmälan för att ta del av kampanjen. Det räcker gott med att kvalificera med en insättning och samla lotter.

Följ vinstdragningen på kampanjsidan

Om du vill undersöka om just du har blivit en vinnare genom kampanjen så klickar du enkelt in till kampanjsidan hos Vera&John.com. Där finns en uppdaterad lista över samtliga vinnare. Listan uppdateras löpande under hela kampanjperioden.

Om du vinner så kommer 10.000 kr att krediteras ditt konto och vinsten betalas ut som kontanter. Med andra ord förekommer det inget omsättningskrav och du kan ta ut pengarna direkt!

BONUS: 100% upp till 3000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 06/07/2017