Vinn på Unibets favoritslots

svenskaspelsajter news unibet 18.7.2017
Publicera: 18/07/2017

Det är alltid kul att snurra om storvinster i favoritslots, eller vad säger du? Kanske har du ett antal spel som håller extra varmt om hjärtat och som brukar ge dig både underhållning och spänning? Om du är van vid att spela på favoriter så erbjuder Unibet alla sina spelare att snurra på några av casinots mest populära spel. Förutom den rena spelglädjen så bjuder man samtidigt på möjligheten att vinna en del av 200.000 kr i kontanter.

Upptäck fem utvalda spel

Under turneringen och tillika kampanjperioden kan du snurra på fem spännande och utvalda favoriter. Samtliga spel finns att prova i ett gratis demoläge om du vill snurra utan att riskera några egna pengar. Vill du dock vinna din del av prispotten på 200.000 kr så behöver du spela för riktiga pengar.

De utvalda spelen är Gonzos Quest, Starburst, Twin Spin, Viking Runecraft och Gemix. För att spela om turneringens prispengar så kan du spela på ett eller flera av de utvalda spelen. Har du extra mycket tur så kanske du vinner i det ordinarie spelet och genom turneringen!

Anmäl dig och spela 20 rundor

Allt klart för att börja spela? Om du är redo så behöver du klicka in till kampanjsidan hos Unibet och anmäla dig. Därefter startar du ett av de utvalda spelen och spelar för riktiga pengar. Om du sedan blir en av de 300 främst spelarna som har snurrat fram högst nettovinst under 20 efterföljande spelrundor så kommer du att få dela på prispotten på 200.000 kr. Du kan följa din framfart på den stora topplistan som finns i anslutning till turneringen.

Är du redo för att spela om de stora pengarna? Surfa in till Unibet och se om du är av det rätta virket redan idag!

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 18/07/2017