Vinn stort i Schlagermiljonen Slot Awards

betsson kampanj
Publicera: 28/02/2017

Den svenska cirkusen kring Melodifestivalen är här och under flera lördagar kommer mängder av människor att sitta som klistrade framför tv-sändningarna för att se artisternas resa till den stora finalen. Kanske hör du till en av dessa Mello-fantaster?

Som ett lysande bra komplement till Melodifestivalen har nu Betsson lanserat en kampanj man kallar ”Schlagermiljonen Slot Awards”. Hela 200.000 kr i kontanter står på spel och 100.000 freespins!

Rösta och få garanterade freespins

Kampanjen kretsar kring det utvalda och nylanserade spelet Schlager Millions. Ett spel som verkligen hyllar den underbara hysterin som finns kring musiktävlingar. Genom att ta del av kampanjen kan du säkra dagliga freespins fram till kampanjens slut den 12:e mars. Ju mer aktiv du är i casinot hos Betsson.com, desto större chans har du att bli belönad.

För att få möjlighet att vinna freespins och kontantpriser så behöver du först och främst ett aktivt spelkonto hos Betsson. Du loggar sedan in på ditt konto och anmäler dig för kampanjen. Därefter behöver du spela minst 10 rundor på din slotfavorit (du kan välja på två spel) och även ge spelet din röst på att det blir spelarnas favoritspel under kampanjen. Om just din valda spelautomat blir det spel som får flest röster så kommer du att krediteras med en lott till den stora utdelningen av tusentals freespins. Vill du få garanterade freespins? Spela på båda automaterna och lägg en röst på vardera!

Alla får chans på kontantvinster

Alla som har tagit del av kampanjen får sedan möjlighet att vinna en del av den totala prispotten på 200.000 kr och en extra freespinspott på 50.000 st. Du behöver inte ha röstat på en vinnare för att få denna exklusiva vinstchans. Den stora dragningen sker i slutet av kampanjen.

Mer information om Sveriges bästa schlagerkampanj hittar du på kampanjsidan hos Betsson.

Senast uppdaterad 11/04/2018