Betsson: Freerolls för nya poker-spelare i 6 veckor!

Publicera: 17/05/2018

Hör du till den skara av människor som ännu inte öppnat ett pokerkonto hos respekterade Betsson? Eller har du precis gjort det?

Grattis! Då har du som gillar att spela poker online (eller är nyfiken på att testa) chansen att bygga upp en rejäl spelkassa med hjälp av en sammanlagd prispott på 12 000 Euro! Så här funkar det:

De första sex veckorna efter du registrerat dig finns det två Freerolls hos Betsson varje onsdag. Det här är alltså pokerturneringar där du deltar helt gratis och med chansen att vinna riktiga pengar.

New player freeroll €388

  • Turneringen startar varje onsdag kl. 14.00 CET
  • Prispotten: €388 tillägg
  • Inköp: 0 kr

New player freeroll €1 000

  • Turneringen startar varje onsdag kl. 19.00 CET
  • Prispotten: €1 000 tillägg
  • Inköp: 0 kr

För att delta i dessa gratisturneringar behöver du först av allt registrera ett konto hos Betsson. Sedan går du till deras avdelning för poker online och laddar ner pokerklienten.

Sedan måste du också registrera ett pokeralias, alltså en sorts smeknamn som representerar dig. Vill du, kan du också göra en insättning och få upp till €2 000 Euro i bonus.

Du som registrerar ett nytt konto före söndag kväll kl. 23.59 CET kan börja spela i gratisturneringarna redan följande onsdag.

New player turbo €500

Lite senare på onsdagskvällen går ännu en turnering, denna gång med en liten ynklig startavgift.

  • Startar onsdagar kl. 21.00 CET
  • Prispotten: €500 GTD
  • Inköp: €1 + €0,10

För alla dessa tre turneringar gäller att du har tillträde till dem varje onsdag i sex veckor efter du registrerar dig. Och för att förtydliga det som är lite luddigt på Betssons pokersida: Du kan ha haft konto på Betsson länge! Det är när du registrerar dig som pokerspelare och skapar ett alias som de sex veckorna börjar rulla.

Totalt ligger det närmare €12 000 i potten under dessa veckor. Så varför inte ge det en chans – möjligheten finns ju att du faktiskt kammar hem en hel del pengar!

Gör ett besök hos Betsson, och hoppa över till sektionen för online poker. Där hittar du utförlig hjälp för att komma igång. Använd dina sex veckor av gratisspel till att verkligen lära dig grunderna – eller att tjäna ihop en massa pengar om du redan är en Negreanu.

Sedan kan du ta dig an nya mål i din pokerkarriär. Lycka till!

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 17/05/2018