Spela nya Mayana hos 24Bettle

slot mayana fran quickspin
Publicera: 15/11/2017

Spelutvecklaren Quickspin har verkligen presenterat något utöver det vanliga i och med lanseringen av det nya slotsspelet Mayana. Detta spännande spel kommer i samma anda som andra populära klassiker som Aztec Gold och Gonzos Quest (från andra spelutvecklare) och det handlar om mystiska kulturer och gömda skatter. Upplägget plockar garanterat fram upptäckaren i dig och om du antar utmaningen att hitta guld i Mayana kan du se fram emot långa stunder av underhållning och spänning så det räcker och blir över.

Om du vill provspela spelet redan idag så kan du klicka in till 24Bettle casino. Spelet är listat i spellobbyn och du hittar det snabbt och enkelt om du filtrerar spelen utifrån spelutvecklare. Du kan snurra loss för riktiga pengar och då ta chansen att vinna på riktigt eller så kan du spela helt gratis i ett demoläge. Om du dock spelar utan riktig insats kan du inte vinna på riktigt. Det krävs en egen insats (eller att spela med freespins) för att du ska får chans att vinna skattefria vinster när du snurrar loss i Mayana slot.

Spela på expanderande spelplan

Förutom den äventyrliga känslan och möjligheten att spela med hög spänningsfaktor så bjuder slotsspelet på en ytterligare dimension. Den kommer i form av en unik spelplan som kan expandera och då omfatta ett utökat antal vinstlinjer. När du snurrar för första gången kommer du att mötas av tre kolumner och tre rader. Totalt får du då spela med 27 st aktiva insatslinjer. För varje efterföljande spelrunda som du lyckas snurra fram minst en ny vinstlinje så kommer spelplanen att expandera. Upplägget gör varje spelrunda extra spännande och om du har turen på din sida kan du snurra hem riktigt höga vinster.

När du snurrar fram en första vinstlinje så utökas spelplanen med två symbolfält. Antalet insatslinjer är dock detsamma som vid föregående spelrunda. Om du däremot lyckas snurra fram ytterligare en vinstlinje så kommer spelplanen att utökas med ytterligare två fält och till totalt 108 st vinstlinjer. Med andra ord är det relativt stor skillnad mellan att snurra fram en eller två efterföljande vinster när du spelar Mayana hos 24Bettle.

Lyckas du sedan snurra fram en tredje vinstlinje i rad kommer spelplanen att expandera till max och du får du fem kolumner med tre rader i varje. Totalt får du då 243 st vinstlinjer och så stor vinstchans som det bara är möjligt i spelet.

Bli belönad med multiplicerade vinster

Som om det inte vore nog med att du vid varje efterföljande vinstlinje får extra symbolfält och chans till utökad vinstplan så får du även tillgång till multiplicerade vinster. Om du spelar hem en vinstlinje tre gånger i rad så får du tillgång till en multiplikatoreffekt på 2x. Snurrar du sedan fram en fjärde så får du dina vinster multiplicerade med 3x. Som om det inte vore nog så kan du även lösa ut en specialfunktion kallad ”Mucha Mayana” när du spelar med en fullt expanderad spelplan. Lyckas du med så kan du få dina vinster multiplicerade med hela 20x! Ja, du läste rätt! Har du turen på din sida så kan du få din totala vinst multiplicerade 20 gånger om. Som du säkert kan räkna ut kan det leda till galet höga vinster.

Varför inte klicka in till 24Bettle redan idag och provspela Mayana för egen maskin? Kanske lyckas du pricka in några re-spins och en eller annan multiplikatoreffekt?

BONUS: 240% upp till 1200€
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018