200.000kr och exklusiv resa till Hollywood hos Unibet

hansel and gretel slot
Publicera: 27/04/2017

Det har rullats ut den röda mattan hos Unibet casino och anledningen är lanseringen av det spännande spelet Fairytale Legends: Hansel and Gretel. Ett spel som bär på sagoinspiration så det räcker och blir över samt som ger dig som spelare chansen att vinna härliga vinster. Som om det inte räckte med att spelet i sig är värt pompa och ståt så har Unibet också bestämt sig för att lansera en stor kampanj till spelet ära. Av det som står att vinna märks 200.000 kr i kontanter samt en VIP-resa till Hollywood, USA.

Samla lotter och vinn kontanter

Om du känner att din plånbok skulle må bra av ett litet extra tillskott så här i slutet av månaden så finns det goda möjligheter att spela hem kontanter från kampanjen. Totalt kommer 500 spelar att få dela på en samlad prispott på 200.000 kr i skattefria vinster. På kampanjsidan hos Unibet hittar du en komplett lista över alla samtliga vinster och hur mycket du kan vinna.

För att få vinstchans så behöver du sätta in 100 kr och sedan omsätta dessa på det för kampanjen utvalda spelet. Ju fler lotter du samlar in, desto större vinstchans får du. Totalt kan du samla in 50 lotter per dag under kampanjperioden.

Vinn en VIP-resa

Är du sugen på att resa till Hollywood? I så fall får du inte missa att samla in lotter till kampanjen. I samband med den stora dragningen så kommer nämligen en vinnare att premieras med en VIP-resa för två personer till filmskapandes huvudstad. Väl där väntar boende på exklusivt hotell, rundtur på Paramount Pictures och fickpengar.

Låter det som om kampanjen passar för dig? Surfa in till Unibet och spela för din chans att vinna redan idag.

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 27/04/2017