Ny online slot hos Vera & John – The Champions!

the champions slots
Publicera: 31/05/2018

Timing är viktigt. Och nu när fotbolls-VM väntar runt hörnet släpper Pragmatic Play en ny slot på fotbollstemat. Är du redo att bli en mästare?

Du som vill testa The Champions hittar det bland annat hos Vera & John, ett äkta svenskt casino.

The Champions är en helt ny videoslot på 5 hjul, 3 rader och med 25 vinstlinjer. Du väljer lag, flyttar runt en måltavla på skärmen och med ett uns tur får du lägga straffsparkar i bonusrundan! För dig som är fotbolls-fan måste detta vara en av de bästa slotsen just nu?

När du startar spelet får du upp en bild med flaggor som representerar samtliga lag i VM – totalt 32 stycken. Här väljer du lag, eller rättare sagt vilken tröja som ska dyka upp i spelet, eller så kan du låta slumpen avgöra.

Allt blir en aning coolare när man hittar på ett häftigt namn. Således har The Champions en mekanik som man kallat för Momentum Progressive Game. Och vad i all sin dar betyder nu det? Jo, helt enkelt att vinsterna blir större under tiden du spelar.

Gör mål och vinn upp till 20 x pengarna

Tillbaks till startskärmen: Nu öppnas spelet och mitt på hjulet ser du ett hårkors, eller en måltavla. Du kan flytta runt den mellan hjulen och lägga den var du vill, och hoppas på att bollen stannar där. När det händer har du gjort mål, och en multiplikator kickar igång.

Varje gång du gör mål går du upp en nivå, och multiplikatorn ger större vinst i de följande 10 snurren. Gör du ytterligare mål under dessa 10 snurr börjar det om från början med 10 snurr. Det finns totalt 11 nivåer där den högsta ger 20 x vinsten.

Bonusspel med straffläggning

Scattersymbolerna i The Champions slot är en röd/vit flagga med texten bonus. De dyker upp på de tre mittersta hjulen, och om du har turen att få tre stycken aktiverar du bonusspelet Straffsparkar.

Straffläggning är oerhört läskigt i vanliga fall, men här blir det extra spännande. Du får 5 straffsparkar – välj ett av fyra hårkors, eller måltavlor, för varje straffspark. Och nu kan du få ända upp till 100 gånger insatsen.

  • 1 mål på 5 försök: 5 x insatsen
  • 2 mål: 10 x insatsen
  • 3 mål: 15 x insatsen
  • 4 mål: 25 x insatsen
  • 5 mål: 100 x insatsen

The Champions har 25 vinstlinjer, som betalar ut från höger till vänster. Spelet klassas som ett medelhögt volatilitetsspel – vilket innebär att vinster kommer stadigt och kan variera från låga till mycket höga vinster.

Minsta myntvärde är 0,01 kr och maxvärdet är 0,50 kr. Du kan satsa mellan 1 och 10 mynt per linje, vilket betyder att maxinsatsen för ett snurr är 125 kr.

Så dra på dig dina virtuella fotbollsdojor och hoppa in på planen. Det var faktiskt inte så svårt att få mål i straffläggningen, som sköts av en slumpgenerator. 3 av 5 fick vi när vi provspelade.

BONUS: 100% upp till 3000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 31/05/2018