VM-tävling: vinn 250 miljoner hos Betsson

betsson vm-erbjudande
Publicera: 04/06/2018

Sveriges ledande bettingsajter (och alla andra också, förresten) slåss just nu om vår uppmärksamhet. Den ena kampanjen efter den andra dyker upp på våra skärmar, och alla utlovar fantastiska förstapriser i olika typer av tävlingar. Naturligtvis pratar vi om fotbolls-VM!

VM är glödhett just nu. Årets i särklass största sporthändelse är ett självklart ämne för alla som älskar att tippa. Och nu börjar det dra ihop sig.

Betsson är en av de allra största spelsajterna, och de är självklart med på tåget. Just nu kan du vara med och tävla om en prispott på hela 250 miljoner kronor!

Tippa rätt vinnare i VM

Det är busenkelt (nåja) att ta hem miljonerna. Det enda du behöver göra är att pricka in vilka lag som går vidare in i slutspelsrundan. Ettan och tvåan i varje grupp – i rätt ordning. Piece of cake, va? Det klarar du lätt.

Nästa steg är att tippa vinnarna i alla slutspelsmatcher. Klarar du det är de 250 miljonerna dina! Betsson har nämligen en mycket enkel vinstlista:

  • 1:a pris: 250 000 000 kronor

Inga tramsiga 2 – 20:e priser. The winner takes it all. Skulle fler än en pricka in alla tips delar ni på vinsten. Och om ingen klarar av utmaningen blir det helt enkelt ingen vinstutdelning.

Det är ingen enkel uppgift. Det är det aldrig när det gäller att spela på VM-odds. Men vem älskar inte en utmaning?

För att delta i Betssons utmaning gör du så här:

  • Gå till Betssons odds-sektion och registrera dig för tävlingen
  • Gnugga geniknölarna, kasta tärning eller gissa hej vilt – och lämna in ditt VM-tips
  • Lägg ett valfritt spel för minst 100 kronor på valfritt VM-odds

Bra att veta om VM-tipset

Tävlingen är i full gång, men än har du gott om tid på dig. Kampanjen gäller till den 13 juni, och du lägger ditt tips via SportCaller.

Skulle av någon anledning inte alla lag fullfölja VM så kommer Betsson att stänga tävlingen, och dina insatser på VM-oddsen i samband med ditt tips kommer att återbetalas.

Och om FIFA efter turneringen skulle gå in i efterhand och ändra poängställningar eller resultat och placering, gäller inte det i förhållande till tävlingen. Det som räknas är alltså hur det ser ut efter att finalen spelats.

Lycka till med ditt tips!

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 04/06/2018