20 gånger pengarna på favoriterna i VM!

unibet vm erbjudande
Publicera: 03/06/2018

Unibets kampanjskapare har ätit nån konstig svamp och fått nippran, misstänker vi. Nu kan du få dunder-odds på favoritlagen i fotbolls-VM fram till mitten av juli! Har du tänkt att betta på VM så vill du inte missa det här.

Nu är det nära. 32 landslag gör upp om medaljerna i en av årets största idrottsevenemang – kanske den allra största. Fotbolls-VM i Ryssland drar i gång den 14 juni, och de flesta bettingsajter satsar hårt för att vi ska lägga våra spel hos just dem. Bland annat ser vi hur PAF och flera andra ger bort ett gratis tips där vi kan förutspå hela VM.

Alla försöker de ta fram de allra bästa oddsen inom ramen för kraven på lönsamhet, men Unibet sticker ut hakan och lämnar fantasiodds på alla de sex största favoriterna till slutsegern i VM, som en tillfällig del av sitt välkomsterbjudande till nya kunder.

Boostade odds

Det är ju av naturliga skäl ganska låga odds på att något av de sex största favoriterna ska ta hem (den inte alltför vackra) segerbucklan. Det här utnyttjar Unibet och ger nya kunder 20,00 i odds på vinnare i VM för dessa lag: Spanien, Brasilien, Tyskland, Belgien, Argentina och Frankrike.

Och vi vet ju varför inte Italien finns med i den där listan…

Så här gör du:

Gå till Unibet och registrera dig som ny kund (Sorry, du som redan är kund hos Unibet kan inte delta.)
Välj vilket lag du tror kommer att vinna VM och lägg ett spel för 50 kronor på det laget. Vilket av de sex lagen du än väljer så får du oddset 20,00. Vilket innebär att du blir 950 kronor rikare när ditt tips faller in. Titta gärna in på vår sida för VM-odds – där ser du gruppindelningen och kan jämföra de sex lagens chanser att gå vidare.

Varje lag har en egen kod som du måste använda  när du placerar ditt spel. Kampanjkoderna är lagets namn följt av 18:

BRASILIEN-18
TYSKLAND-18
SPANIEN-18
BELGIEN-18
ARGENTINA-18
FRANKRIKE-18

Kampanjen gäller alltså för nya kunder, bosatta i Sverige och som fyllt 18 år.

VM är alldeles bakom hörnet, så ta chansen nu – erbjudandet gäller till den 14 juni kl. 23.59.

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 03/06/2018