Följ med Glenn Hysén och Unibet till Fotbolls-VM!

unibetresan
Publicera: 18/02/2018

Finns det något roligare än att få se våra svenska fotbollshjältar spela en VM-match mot självaste Tyskland? Ja, att se Sverige – Tyskland tillsammans med Glenn Hysén, så klart.

Glenn är en av våra mest älskade fotbollsprofiler, som på sin tid var ena halvan i det som ansågs vara världens bästa backpar (tillsammans med Peter Larsson). Och nu har du alltså chansen att hänga med honom till Ryssland och Sotji och se hur de blågula stänger dörren för Özil och de andra tyskarna i en av matcherna i gruppspelet.

Unibetresan

Den så kallade Unibetresan har blivit en succé, och 2017 års resa gick till Holland och en match i VM-kvalet. Och det blir en stor grupp som kliver på planet i Stockholm den 21 juni för tre dagars äventyr i Österland.

Du kan läsa mer i detalj om resan på Unibets kampanjsida men i korthet ingår följande:

  • Resa till Sotji för 2 personer (Ja, du kan ta med dig mamma!)
  • 3 nätter på 4-stjärnigt hotell i Sotji, inklusive frukost
  • Biljett till matchen mellan Sverige och Tyskland

Några saker som kan vara bra att känna till:

  • Du och din reskamrat måste vara minst 18 år
  • Resan går från Stockholm. Du måste själv ta dig dit, och du står för alla kostnader i samband med detta
  • Du kan inte byta vinsten mot pengar eller bonusar
  • Resan filmas och fotograferas, och du godkänner att finnas med på bild i och med att du följer med
  • För att delta i tävlingen måste du anmäla dig på kampanjsidan

Vad ska jag göra för att vinna resan?

Du behöver inte uppfylla en massa villkor eller klara av svåra uppdrag för att ha chansen att vinna Unibetresan. Tävlingen fungerar mer som ett lotteri där du samlar på dig lotter genom att vara aktiv på Unibet.

Exakt vad som måste göras är inte synligt på Unibets sida ännu. Mellan 12 februari och ända fram till slutet av april kommer du att kunna delta i många olika tävlingar, där du får fler lotter i takt med att du spelar.

I skrivande stund (18/2) är endast en tävling avgjord. Här samlade man lotter genom att betta på Champions League och Europa League – för varje satsad hundring blev spelarna belönade med en lott. Det ska bli spännande att se vad nästa tävling består av.

Förstapris i varje tävling är alltså ett resepaket för två personer till Sotji, där du får uppleva VM-stämningen på riktigt nära håll. Och tänk om svenskarna kan göra om bedriften att skaka om tyskarna, så som var fallet i den där berömda 4-4 matchen för några år sedan.

Så håll ett öga på Unibets hemsida, där du löpande kommer att hitta nya tävlingar allt eftersom våren nalkas.

Lycka till!

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 18/02/2018