Välj paket till ett värde av 200.000 kr hos Betsson casino

betsson
Publicera: 05/05/2016

Med många månader kvar till julafton låter det kanske konstigt med en äkta paketutdelning? Faktum är dock att det är vad som väntar dig om du har ett spelkonto hos Betsson. Där är man nämligen i full gång med att erbjuda alla spelare paket till ett sammanlagt värde av 200.000 kr i skattefria vinster. Har du ett aktivt spelkonto kan du hämta ditt första redan idag!

Fyra veckors utdelning

Betsson kommer att dela ut skattefria vinster i form av paket under de närmaste fyra veckorna. Du kan ta del av kampanjen när som helst under kampanjperioden och du kan hämta ett nytt paket varje vecka. Maximerar du kampanjen kan du alltså hämta hela fyra paket och alla kan ge dig fina vinster på kontot. Det bäst av allt är kanske att alla som hämtar ett paket blir garanterade gratis freespins på spelet Starburst!

Paket i olika valörer

De fyra paket som Betsson bjuder på kommer i fyra olika valörer; brons, silver, guld och diamant. Beroende på vilket paket du väljer så får du en unik uppsättning av skattefria vinster. Väljer du exempelvis guldpaketet får 30 freespins på Starburst, en chans att vinna 30.000 genom kampanjen samt en möjlighet att bli en av 100 stycken vinnare som får 300 kr på kontot.

Surfa in till kampanjsidan hos Betsson och anmäl dig för kampanjen. Du har paket som ligger och väntar på dig!

BONUS: 100% upp till 5000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 20/03/2018