Vinst eller förlust i Eurovision? Rösta och vinn 10 000 kr!

eurovision kampanj
Publicera: 10/05/2018

Det är de sista skälvande timmarna före årets i särklass största musikhändelse. Och som vanligt spekuleras det hej vilt i de svenska hemmen: vem vinner? Är Sveriges låt tillräckligt bra för att göra en ny Zelmerlöw och ta hem hela showen – eller blir det en ”Mil etter mil” (Norges Jahn Teigen 1978), det vill säga 0 poäng och hjälplöst sist av alla?

På tal om Norge så är fiolvirtuosen Alexander Rybak tillbaka som en av favoriterna, och så även Israel som ofta är med däruppe i toppen om slåss om 12-poängarna. Och så har vi vår alldeles egna Benjamin Ingrosso, som faktiskt har vissa chanser att göra det mamma Pernilla inte lyckats med. Att vinna Eurovision-finalen!

Och eftersom du ändå har en åsikt och sitter där hemma på loftet och spekulerar om Benjamin ska vinna eller inte, så ta chansen att tjäna en hacka på att gissa rätt!

Hos Vera & John pågår en kampanj av det lite ovanligare slaget. Det gäller nämligen att gissa hur det går för ens egen Eurovision-deltagare. Succé eller fiasko?

Så här går det till:

Vera & John har lagt upp 20 500 kronor på bordet. Och bland alla de som gissar rätt dras en lycklig vinnare som tar hem förstapriset på 10 000 kronor! Hela prislistan ser ut så här:

  • 1:a pris: 10 000 kr
  • 2:a pris: 5 000 kr
  • 3:e pris: 2 000 kr
  • 4 – 10:e pris: 500 kr

Läs mer om tävlingen på Vera & John!

För att delta ska du sätta in och omsätta 500 kr eller mer före den 12 maj kl. 22.00. Och för att rösta går du till shopen hos Vera&John och köper Douze points eller Nil Points Free Spins.

Så vad tror du? Blir det vinst eller förlust för Benjamin och hans Dance you off? Och ska Estland eller Tjeckien skrälla? De båda ligger överraskande högt på favoritlistan inför finalen på lördag.

Men på Vera & John behöver du inte spekulera i det. Det enda du behöver gissa rätt på är om Sverige vinner eller inte! Gå in och rösta här!

BONUS: 100% upp till 3000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 10/05/2018