10 Euro gratis i utvalt spel hos Lapalingo

lapalingo kampanj
Publicera: 09/08/2017

Det är inte alltid det krävs att du satsar riktiga pengar för att vinna. Med en så kallad ”no deposit bonus” – en bonus utan krav på insättning kan du spela riskfritt men med bevarad chans att vinna. Om du har ett spelkonto hos Lapalingo eller om du skaffar ett nytt så kan du just nu ta del av en kampanj där du kan vinna €10 i bonus genom något så enkelt som att lämna en kommentar på det spännande spelet Double Triple Chance.

Upptäck veckans spel

supersven hos svenskaspelsajterKampanjen är till viss del återkommande då Lapalingo har för vana att välja ut ett slotsspel och göra det till veckans spel. Just nu heter veckans utvalda spel Double Triple Chance och förutom att spelet bjuder på härlig underhållning och chans till höga vinster så ger spelet också dig en möjlighet att säkra €10 i bonus. Hur du gör för att vinna? Det är superenkelt! Logga in på ditt spelkonto hos Lapalingo och klicka sedan in till veckans spel (länkas från startsidan). Väl där lämnar du en unik kommentar i kommentarsfältet och om du har turen på din sida så väljs just din kommentar ut (tillsammans med ett antal andra) och då belönas du med gratispengar att spela för.

Enkla spelregler och trevligt spelupplägg

Även om spelet Double Triple Chance inte hör till de mest moderna eller välutvecklade spelen på marknaden så finns det ett skimmer av charm över det. Spelplanen utgörs av tre rader och tre kolumner och totalt finns det fem satsningsbara linjer. Spelet är lätt att komma underfund med då reglerna är väldigt enkla. Vinstlinjer snurras fram genom att tre av samma symbol i följd dyker upp på en eller flera vinstlinjer. Symbolerna utgörs av klassiska sådana som klockor, sjuor och cherries.

Spelet har en särskild bonusfunktion som utan tvekan är det mest spännande inslaget. Funktionen aktiveras och belönar dig med så kallade ”re-wins” om du lyckas fylla alla linjer på spelplanen med samma symbol. Det är också i bonusfunktionen som det största vinsterna gömmer sig.

Är du sugen på att spela Double Triple Chance redan idag? Klicka in till Lapalingo och kommentera spelet och sikta på att hämta €10 i bonus. Allt som krävs är en unik kommentar!

Kanske är det din turdag i casinot idag?

BONUS: 200% upp till 400€
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018