Lets Go(ld)!!! – Vinn ett kilo rent guld hos MrGreen!

mr green kampanj
Publicera: 08/03/2018

Mars är en guldmånad! Inte enbart för att vi äntligen börjar se våren längst bort i horisonten –  det är dessutom en månad då du kan lägga vantarna på ett helt kilo guld hos Mr Green! Och om vi inte har snurrat till alldeles otroligt mycket så finns det två sätt att göra det.

Spela på ”Heist”

Knäck koden på MrGreens bankvalv, och gör dig själv till en rik knös! Det enda du behöver göra är att spela 100 rundor på något av spelen i samlingen ”Heist” hos den Gröne mannen. Det finns fyra slotsspel att välja mellan; Golden Colts, Gold King, Viking Runecraft och Fire Joker.

Den här guldkampanjen sträcker sig fram till den 22 mars. Under den här tiden kan du samla på dig hur många koder du vill, och varje kod är en ny chans att vinna guldtackan. Förutom 1 kg guld finns även 4 kontantvinster där du kan vinna 5 000 kronor.

Missa inte chansen att se dragningen LIVE – besök MrGreens Exclusive Blackjack-bord nr 3 den 23 mars klockan 19.00 CET

Men vänta – som man sa en gång i tiden på TV-Shop – det kommer mera!

Spela på ett spel från NetEnt

Här är ännu en chans att bli ägare till en tacka av 99,9% rent guld. Den här gången med assistans av NetEnts spel. Och här har du några dagar till på dig att kvalificera dig – denna tävling pågår fram till den 31 mars kl.23.59.

Denna gång ska du spela med riktiga pengar på något – eller några – av NetEnts spel. För varje gång du passerar 500 kr i spelade pengar får du en lott till dragningen som hålls den 2 april. Vinnaren presenteras den 3 april. Om du vinner guldtackan får du se till att hålla dig hemma, för den levereras hem till din dörr av en fraktfirma.

Guldtackan är präglad med ett unikt serienummer och kommer i en trälåda av ek, tillsammans med ett äkthetsbevis.

Notera att detta är en kampanj från NetEnt, och har ingen koppling till MrGreens 10-årsjubileumskampanj, som vi beskrev ovan.

MrGreens hemsida kan du läsa allt om hur du gräver guld bland slotsspelen, och även om de andra kampanjerna som pågår just nu.

Lycka till!

BONUS: 100% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 08/03/2018