Vinn biljetter till schlagerfest med Vera&John

verajohn casino
Publicera: 16/01/2017

Snart är det dags för den stora schlagerkarusellen att åter rulla igång. Precis som vanligt är det en salig blandning av svenska artister som gör upp om att vinna svenska Melodifestivalen. Om du gillar livemusik och schlager i synnerhet så kan du just nu ta del av en mycket spännande kampanj hos Vera&John.com. Man kommer nämligen att dela ut hela sex stycken finalbiljetter, 20 deltävlingsbiljetter samt hela 50.000 kr i härliga fickpengar. Nog kan man kalla det balsam för schlagersjälen?

Nya biljetter varje dag

Varje dag under kampanjen så kommer Vera&John att lotta ut två biljetter till en deltävling samt ge bort 5.000 kr till lyckliga vinnare. Alla som har ett aktivt spelkonto och som anmäler sig för kampanjen kan vara med och kämpa om dessa åtråvärda biljetter och prispengar.

Har du inget konto hos Vera&John? Lugn, du kan snabbt och enkelt registrera ett nytt. Det kostar ingenting och du får tillgång till kampanjen direkt efter genomför registrering.

För att bli en vinnare så behöver du bli en av de 20 första spelarna som lyckas snurra hem fem vinster i rad på ett valfritt slotsspel hos Vera&John. Det spelar ingen roll hur mycket du vinner.

2 extra finalbiljetter tre gånger om

Förutom att man delar ut biljetter till de olika deltävlingarna så har man också kommit över sex stycken magiska finalbiljetter. Dessa kommer man att lotta ut vid tre olika tillfällen under kampanjperioden och samma förfarande gäller om du vill vinna dessa som vid biljetterna till deltävlingarna. Mer information om vilka datum som gäller hittar du om du klickar in på kampanjsidan hos Vera&John.

BONUS: 100% upp till 3000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 11/04/2018