Superlenny bjuder på djungelresa till Amazonas

superlenny kampanj
Publicera: 01/05/2017

Varje vecka är ett äventyr hos Superlenny casino. Särskilt träffsäkert är det påståendet nu när man har lanserat en tre veckor lång kampanj som i slutändan kommer att skicka en vinnare på en exklusiv resa till Amazonas i Sydamerika. Kampanjen är öppen för alla som har ett aktivt spelkonto hos Lenny och som väljer att ta del av kampanjens olika veckoturneringar. Har du vad som krävs för att vinna? Surfa in och börja spela redan idag och börja resan mot högsta vinsten!

Spela på veckans utvalda spel

Varje vecka under kampanjperioden kommer Superlenny att presentera ett utvalt spel. Det är genom att spela för riktiga pengar på spelet i fråga som du får chans att vinna resan. Omsatta pengar växlas nämligen mot poäng som sedan ger dig en placering på en stor poängtavla. De 10 främsta poängsamlarna under en vecka premieras sedan med skattefria vinster i form av kontanter, samt en eller flera lotter till den stora dragningen som sker i slutet av kampanjen. Undrar du om det är värt besväret att spela på veckans spel? Vad sägs då om vetskapen att veckans högsta kontantpris som betalas ut ligger på hela 10.000 kr?

Du hittar information om vilket spel som är veckans utvalda genom att klicka in på kampanjsidan hos Superlenny.com.

Vinn freespins i ett extra lotteri

Som om det inte räckte med möjligheten att vinna kontanter och en garanterat oförglömlig resa till Amazonas så har Lenny även laddat upp kampanjen med ett stort antal freespins. Totat kommer 50 spelare att vinna 50 heta gratissnurr på det utvalda spelet Jungle Spirit: Call of the Wild när kampanjen har avslutats. Alla som har tagit del av kampanjen är med i utlottningen.

Kampanjen pågår till och med den 14:e maj så det finns gott om tid för dig att spela hem lotter och vinstchans!

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 01/05/2017