Bethard liveodds: vinn Europa Ligan!

bethard liveodds
Publicera: 16/02/2017

Det är alltid trevligt med fotboll i februari. Anledningen stavas de europeiska cuperna och då genom Champions League och Europa League. För svensk del kanske den sistnämnda är av störst intresse då turneringen innehåller Manchester United och Zlatan.

Om du vill ha extra spänning när du tittar hur de bästa fotbollslagen gör upp i slutspelet så har Bethard en mängd höga odds som du kan använda för att skapa vinstchanser. Har du inget spelkonto sedan tidigare? Surfa in till Bethard och registrera ett nytt konto på några sekunder. Du är sedan med i en familj som förespråkar en slogan som säger ”Vinnare vågar mer!”

Odds på svenska framgångar

Bland matcherna som spelas i den första matchen av två från utslagsrundan i EL så finns det flera lag att hålla ett extra öga på. Förutom Zlatan och Man Utd så ställs John Guidetti och hans Celta mot starkt motstånd då man tar emot ukrainska Shaktar. Hemmalaget står i det heta oddset 1,96 för marknaden ”Celta vinner, oavgjort pengarna tillbaka” och det får sägas vara att bra spel. Celta imponerade stort i senaste matchen i spanska LaLiga men förlorade oturligt. I grund och botten är man bra och man satsar stenhårt på att avancera i Europa League.

För Uniteds del är spelvärdet relativt lite om du vill satsa dina pengar på att United vinner. Dock kan det vara värt att spela att United leder i halvtid och vinner matchen efter fulltid. Den marknaden är värd 1,86 gånger pengarna och bör vara ett gott spel då man möter formsvaga St.Etienne från Frankrike.

Hög avkastning på danska FCK med svenska spelare

Vidare har vi svenska bekantskaper i matchen mellan Ludogorets och FC Köpenhamn. Svensklaget från Danmark är dock inne i försäsong och kommer med största sannolikhet att få slita hårt för poängen. Man har inte riktigt övertygat i Europa League den här säsongen och nu ställs man mot ett lag som alltid är starka på hemmaplan. Om du letar efter ett lag att backa som kan ge dig hög avkastning på dina satsade pengar så kanske FCK dock är laget du söker. Bortaseger i matchen betalar hela tre gånger pengarna!

Upptäck EL-betting med bonus

Om du är sugen på att börja din bettingkarriär så kommer du inte att bli besviken på utbudet hos Bethard de kommande veckorna. Lagen från Europa League kommer att spela två matcher och så även lagen från slutspelet i Champions League. Med andra ord kan det finnas fint spelvärde om du håller koll på de lag som behöver vinna sina returmatcher.

Om du vill prova att spela på en gång så får du just nu upp till 1.000 kr extra att spela för när du tar del av välkomsterbjudandet hos Bethard liveodds. Bonusen är värd 100% av din första insättning och du kan använda pengarna för att spela singelspel eller kombinationsspel. Bonuspengar som krediteras ditt konto kommer in direkt i samband med din insättning.

Vem vet, kanske lyckas du förvalta och förvandla 1.000 kr till en riktig högvinst de kommande dagarna?

Senast uppdaterad 16/02/2017