New York-special hos Superlenny

superlenny kampanj
Publicera: 07/08/2017

Semester och det spännande resandet behöver inte vara över bara för att arbetets vardag kallar. Nej, om du har ett aktivt spelkonto hos Superlenny samt en gnutta tur på din sida så kan du spela hem en exklusiv resa till USA och New York. Naturligtvis kostar den inget för dig du behöver inte lägga undan några extra semesterslantar. Kampanjen pågår till och med den 31:e augusti så det finns fortfarande gott om tid kvar att spela för din chans att vinna.

Anmäl dig och samla poäng

Om du vill ställa in siktet på New York så klickar du in till Superlenny.com och loggar därefter in på ditt konto. Klicka vidare till kampanjsidan och anmäl dig för kampanjen. När detta är klart börjar den stora utmaningen att samla in poäng till en stor leaderboard som finns kopplad till kampanjen. De 20 främsta poängsamlarna får sedan biljetter till den stora vinstdragningen där New York-resan och andra sköna priser ska delas ut. Exempelvis handlar det om kontanter, freespins och BUX. De senare kan användas för att växla ut heta premier i poängshopen hos Superlenny.

Omsätt minst 100 kr

Jakten på poäng till kampanjen börjar så fort du har omsatt minst 100 kr. Den summan ger dig nämligen en poäng till topplistan. Du kan spela på valfritt spel i casinot och ju mer du omsätter, desto fler poäng tjänar du. Siktar du mot att säkra resan till USA är det bara att spinna på utan att stanna!

PS! Har du extra mycket tur kanske du vinner en storvinst av bara farten medan du siktar på att kamma hem den exklusiva resan till New York!

BONUS: 200% upp till 1000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 07/08/2017