VR-upplevelse och vinster i March Madness hos Vera&John

march madness hos vera john
Publicera: 09/03/2017

Det händer riktigt trevliga saker hos Vera John casino under hela mars månad. Orsaken till den speciella stämningen är den stora kampanjen ”March Madness” som innehåller prispengar, VR-glasögon, freespins och mycket annat som sätter guldkant på tillvaron. Alla som har ett aktivt spelkonto hos Vera&John  kan ta del av kampanjen.

Har du inte inlett din spelkarriär hos VJ? I så fall är det fritt fram att registrera ett nytt konto. Det tar endast några minuter och det är naturligtvis helt gratis!

Spela på månadens utvalda slots

För att just du ska få chans att få del av kampanjens härliga vinster så behöver du logga in på ditt spelkonto och omsätta riktiga pengar på månadens utvalda slots. Vilka dessa slotsspel är varierar från vecka till vecka så se till att kika in på kampanjsidan för att få tillgång till uppdaterad och aktuell information.

Varje vecka som du omsätter minst 500 kr på något eller några av veckans spel ger dig chans att vinna något från kampanjens prispott. Du behöver inte omsätta alla pengar på ett och samma spel eller under en och samma dag. Det är veckans omsättning som räknas. Du behöver inte heller vinna när du omsätter dina pengar för att få chans att vinna VR-glasögon, free spins och mycket annat som kampanjen erbjuder.

Hämta 10 freespins varje vecka

Förutom att du får en lott till den stora vinstdragningen som sker i slutet av kampanjen så ger 500 kr i omsatta pengar också gratisspel i form av 10 freespins. Väljer du att maximera kampanjen kan du hämta 10 freespins i veckan. Freespins krediteras mellan lördag och söndag efter varje avslutad veckoperiod.

Sugen på att spela om härliga vinster? Surfa in till VeraJohn och ta del av March Madness redan idag!

BONUS: 100% upp till 3000kr
Spela nu

Senast uppdaterad 24/01/2018