Wicked Circus – nyhet hos Betsson

wicked circus
Publicera: 25/04/2016

Visst blir man glad av att se på cirkus? Med artister, djur och en spännande inramning är det som upplagt för att man ska bli hänförd. I det nya slotsspelet Wicked Circus hos Betsson är det dock inte den där familjära känslan som kommer fram. Nej, istället lutar det åt en cirkus åt det mer galna och våghalsiga slaget. Känslan av att bli hänförd finns dock även här!

Snabb underhållning

Slotsspelet Wicked Circus kommer från utvecklarna Yggdrasil Gaming och är ett spel med fem satsningsbara linjer. Dessa är fördelade på fem hjul och tre rader. Spelet bjuder på möjligheten att justera myntvärde för att ställa in den totala insatsen inför varje runda.

När du spelar Wicked Circus hos Betsson så får du ett slotsspel som bjuder på relativt snabb underhållning. Spelet snurrar loss i högt tempo och vinsterna har förmåga att fullkomligt flyga fram på spelplanen. För att hitta de där riktigt stora vinsterna så ska du hålla utkik efter en galen joker och en skylt där det står ”Mystery win”.

Jokerizer Mode

Den absolut häftigaste funktionen i slotsspelet Wicked Circus är den som heter Jokerizer Mode. Den aktiveras när du snurrar fram minst två symboler med samma namn. Om du lyckas få fram två stycken kan du spela med förhöjd vinstchans de efterföljande spelrundorna. Snurrar du istället fram tre stycken startar en ännu mer fördelaktig funktion. Då får du både förhöjd vinstchans samt möjligheten att låsa två av hjulen på spelplanen.

Surfa in till Besson casino och prova Wicked Circus och Jokerizer Mode och låt dig bli hänförd redan idag!

Spela nu hos Betsson

Senast uppdaterad 11/04/2018